BUTGEM’de İhracat Pazarlama Uzmanlığı Başlıyor

05.Temmuz.2022
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Vakfı çatısı altında faaliyetlerini sürdüren BUTGEM, yaz döneminde ihracat pazarlama uzmanlığı eğitimine başlıyor. Meslek edindirme ve meslek geliştirme kurslarının yanı sıra hizmet sektörüne yönelik yeni eğitim programlarını da eğitim portfoyüne ekleyen BUTGEM ayrıca profesyonel alanlarda düzenleyeceği modüler eğitim programlarıyla da iş dünyasının uzmanlaşmasına katkı sağlayacak.

İSTİHDAM ODAKLI
Bursa iş dünyasının ihracatının ve rekabetçiliğinin artırılması noktasında model projelere imza atan BTSO, mesleki eğitime yönelik çalışmalarını da sürdürüyor. Uluslararası Ticaret alanında akademik temeli olan, kendini geliştirmek ve uzmanlaşmak isteyenler için özel olarak planlanan ‘İhracat Pazarlama Uzmanlığı Eğitim’ ine katılmayı kazanan kişiler ile firmalar istihdam görüşmeleri gerçekleştirecek.

EĞİTİM BAŞLIYOR
‘İhracat Pazarlama Uzmanlığı Eğitim’ine başvuru için İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak ve B1 seviyesinde yabancı dil bilgisi gerekiyor. Temmuz Döneminde başlayacak eğitime  http://onkayit.butgem.org.tr/ adresinden başvurabilirsiniz.